Eerst volgend optreden: 24 November Theaterkerk Bemmel ism Dick van Altena

Laatste nieuws

Meander nodigt uit!!

Op zondagmiddag 8 april houdt zangvereniging Meander uit Bemmel een open meezingrepetitie.img 0826
Een paar ontspannen en gezellige uurtjes waarin je kunt ontdekken wat zingen met je doet.
Laat je verrassen door de mooie akkoorden die al tijdens eenvoudige inzingoefeningen als vanzelf ontstaan. Uiteindelijk worden muziek en klank gesmeed tot een mooi vierstemmig lied.
Meander is een gemengd koor en bestaat uit 42 leden. Het repertoire is heel divers, bijvoorbeeld:  Nederlandstalig, internationaal populaire melodieën, licht klassiek , ballads.
Meer informatie kun je vinden op onze website:  www.meander-bemmel.nl
Onze dirigent, Frans Coerwinkel , geeft op zeer vakkundige en sprankelende wijze leiding aan ons koor.
Dus schroom niet, ook al zing je al in een ander koor, kom op 8 april eens lekker meezingen. Ervaar de fijne sfeer, ontdek hoe je stem kan passen in de samenklank van ons koor.
We staan vanaf 13.45 klaar met koffie en thee en naderhand is er ruimte om gezellig na te praten met onze dirigent en koorleden onder het genot van een hapje en drankje.

Aanvang repetitie: 14.15 uur.

Locatie: zaal Koinonia, Oude Kerkhof 13, achter de Protestantse kerk, Bemmel.

Meander zoekt mannen

BEMMEL - Meander zoekt mannen die niet kunnen zingen. Menig man daarnaar gevraagd, roept in eerste instantie vaak: “Sorry, ik kan niet zingen…”3cc01a25 3bbb 4c5f a9ba fb0785bcd366 thumb840

"Wij van Meander beschouwen dat als een soort muzikale verlegenheid. Een bijna lief te noemen vorm van misplaatste bescheidenheid. Een dergelijk mondeling drempeltje werpen eigenlijk alle mannen op, om er vanaf te zijn. Zangvereniging Meander uit Bemmel doorziet dat klaar en duidelijk en wil daarom graag aan de slag met deze zangers in spé. Want het zijn zangers, alleen weten ze dat nog niet. Koren zitten vol met zingende mannen die deze gewraakte woorden eveneens hebben gezegd.

Dus heren, bel even met onze secretaris Geert Borkus (telefoon 06 38409731), maak een afspraak en laat je verlossen van dat hardnekkige idee dat je niet kunt zingen."

Inloggen

Copyright © 2018 meander-bemmel. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.