Zingen in je moerstaal

Zangvereniging Meander gaat dit jaar in zijn jaarlijkse concert in de Bemmelse Theaterkerk, helemaal op de Nederlandse toer.20171126 meander 037 Dit keer dus geen fraai gezongen liederen in diverse talen over de grens, maar liedjes ‘in je moerstaal’ die op een grote bekendheid bij het publiek kunnen rekenen.
Want iedereen kent ze, van school, van de radio, ze werden vroeger graag gegalmd bij de afwas, er werd op gemarcheerd bij de padvinderij… En als iemand zo’n gouwe ouwe inzette werd daar altijd direct door anderen gretig op ingehaakt!
En die leuke, vriendelijke en overbekende liedjes vormen de hoofdmoot van het repertoire dat Meander op zaterdag 24 november 2018 in de Theaterkerk onder leiding van dirigent Arjan van der Roest en Wouter Broens achter de piano,  met volle borst te berde gaat brengen.
Maar er is meer! Meander heeft de betuwse troubadour Dick van Altena graag bereid gevonden om ook die avond de mensen te vermaken met een selectie uit zijn omvangrijke karakteristieke betuwse repertoire. En weer zijn dat melodieën en teksten die met een stormachtig applaus zullen worden begroet.
Al met al zijn dus alle ingrediënten aanwezig om die zaterdagavond 24 november onvergetelijk te maken: een gloedvol optreden van Zangvereniging Meander  en Dick van Altena, waar je natuurlijk niet van weg kunt blijven.
Markeer die dag in de agenda, bestel kaartjes via www.meander-bemmel.nl of boekhandel De Toren van Bemmel en u bent verzekerd van een prachtige zanguitvoering, die helaas voor dat u het weet weer voorbij zal zijn…

 

Klik hier voor kaarten

Inloggen